Site Loader

De VGM landbouw Kippers staan bekend om de sterke functionaliteit. De Kippers zijn namelijk met veel zorgvuldigheid ontworpen. De Van Ginkel Machine fabriek blijft dagelijks bezig met het verbeteren van de design. Het blijven innoveren is voor dit bedrijf erg belangrijk. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over de voordelen en functionaliteit van deze indrukwekkende landbouw wagens.

Duurzaamheid

De wagens zijn doordacht en nauwkeurig ontworpen. De materialen zijn zorgvuldig gekozen voor de constructie. Het metaal is een milieu vriendelijke soort en bewerkt met beschermlagen. De beschermlagen zorgen dat het materiaal een stevige oppervlakte krijgt en minder snel beschadigd raakt. Beschadiging oplopen tijdens werkzaamheden komt in de landbouw vaak voor. De wagen moeten strenge weersomstandigheden doorstaan, dat het metaal van een voertuig kan beschadigen. De kippers zijn voorzien van de ultieme bescherming tegen extreme omstandigheden waardoor de wagen een lange levensduur heeft. De houdbaarheid maakt deze wagen extra duurzaam.

Complete functionaliteit

De standaard uitvoering van de VGM Kippers hebben een zeer complete functionaliteit. U bent voorzien van alles wat nodig is om op het land te werken. De standaard uitvoering bevat een hoogwaardige slijtvaste bak. De bakken zijn allemaal goed afgewerkt en breed inzetbaar. De uitvoering is geschikt voor ruige werkzaamheden op de landbouw. Door de functionaliteit zijn de Kippers op elke landbouw type thuis. Naast de functionaliteit is het ook mogelijk om verschillende opties te kiezen voor uitbreiding.

Uitbreiding van de modellen

In totaal zijn er tien verschillende types Kipper wagens. Elke kipper is ‘geschikter’ voor een bepaald type landbouw. Geschikter tussen aanhaling tekens, want de kippers zijn geschikt voor bijna alle type landbouw. Het ene model zal een betere match kunnen hebben met een bepaald type landbouw. Een voorbeeld hiervan is dat de LK 22. Een Kipper wagen dat grote hoeveelheden landbouwproductie kan in laden. Deze zal dus geschikter zijn bij het verbouwen van grote hoeveelheden graan.

Wil u weten welke type LK bij uw situatie het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u hier goed over informeren.