Site Loader
Camera stal

Als ondernemer wil je je eigen bedrijf zo goed mogelijk beveiligen. In de agrarische sector bijvoorbeeld liggen veel panden en eigendommen soms verder van elkaar. Camera stal, de perfecte oplossing voor beveiliging in een stal, op het erf of bij gebouwen. Zorgt ervoor dat je overzicht hebt en preventief jou bedrijf beveiligd. Naast de camera zorgen wij ook voor het hele systeem eromheen. Hieronder valt onderhoud en ook het aanleggen van de camera’s. Wij geven de voorkeur aan draadloze camera’s, zo hoeft er niet gegraven te worden om het kabelsysteem aan te leggen op het terrein. Deze camera’s bieden topkwaliteit. Hieronder gaan we verschillende oplossingen bespreken met betrekking tot beveiligingscamera’s.

Verschillende soorten camera’s

Ten eerste de flexodome camera. Deze camera is voorzien van een slagvaste kap. Dit zorgt ervoor dat anderen de camera niet kunnen verdraaien. Deze camera is erg geschikt om nachtbeelden vast te leggen, dat komt door de hoge resolutie en de ondersteunende IR leds

Ten tweede de bullet camera. Dit is een langwerpige beveiliggingscamera. De camera is voorzien van een voet om aan te monteren en een afdakje voor over de lens. Dit zorgt voor geen overbelichting en beschermt tevens tegen de regen. De montagevoet is erg verstelbaar en daardoor is de bullet camera voor iedere situatie en elk gebouw toepasbaar.

Ten derde de speeddome. De camera kan zelfstandig worden bediend, zowel ronddraaien als inzoomen. Daarnaast is de camera erg stevig en dus goed bestand tegen bijvoorbeeld vandalisme. Deze camera wordt vaak gebruikt om objecten te bewaken die ver van de opname locatie af staan.

Ten slotte zijn er de draadloze camera’s. wanneer er geen mogelijkheid is om te bekabelen kan deze optie gebruikt worden. Met de IP camera is het mogelijk om infrarood- en ultravioletlicht om te zetten in beelden en past zich dus perfect aan wanneer het donker wordt. De beelden blijven hierbij van hoge kwaliteit.

Camera stal, we hopen hiervoor met bovenstaande opties voldoende mogelijkheden gegeven te hebben om de eigendommen te beveiligen.