Site Loader
bushuur

Wil jij binnenkort kunnen genieten van een lekker dagje weg met vrienden, familie, schoolklas of collega’s? Dan ben je bij touringcar huren op het juiste adres. Bij ons ben je op het juiste adres voor zowel kleine als grote groepen van alle leeftijden. Daarnaast bieden wij zowel dag uitjes als vakanties aan voor het huren van een bus. Samengevat kun je bij ons voor iedere reisvorm bij ons terecht. Benieuwd naar onze service? Lees dan snel verder!

 

Corona

Door corona is het de afgelopen periode vrij rustig geweest in de reiswereld. Zo ook bij ons. Nu er licht is aan het einde van de tunnel maken ook wij ons op voor een grote vraag naar onze bussen. Echter is corona nog altijd niet de wereld uit en houden wij ons ook nog aan diverse coronaregels. Zo worden onze bussen na iedere verhuurperiode grondig schoongemaakt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarnaast zijn onze bussen uitgerust met de beste luchtfilters. Op deze manieren is het onmogelijk om tijdens de busreis een besmetting op te lopen.

 

Waarom kiezen voor een touringcar

 

Het huren van een bus bij touringcar huren brengt een aantal voordelen met zich mee. Voorop staat dat het huren van een bus flink de kosten kan drukken. Aangezien er tientallen personen in de bus kunnen, is het niet langer nodig om met auto’s te reizen. Dit bespaard veel benzinekosten en daarnaast wordt ook de uitstoot van co2 gereduceerd. Een ander voordeel is dat onze bussen zijn uitgerust met de beste veiligheidsmiddelen. Denk aan nooduitgangen, veiligheidsgordels en breekhamers. Ook hebben al onze chauffeurs jarenlange ervaring op de weg. Zo kan er nauwelijks iets gebeuren.

 

Onze bussen

Wij hebben een zeer divers wagenpark bussen. Al onze bussen zijn van topmerken als Volvo, Mercedes en Van Hooi. Zij staan bekend om hun betrouwbare en veilige bussen die gecombineerd gaan met luxe. Zo kun je echt ontspannen op reis.

 

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!