Site Loader

Zoetermeer trekt ieder jaar duizenden toeristen. Zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland trekt de stad mensen aan. Zoetermeer is een stad in de provincie Zuid-Holland en ligt tussen 2 grote steden, namelijk Den Haag en Rotterdam. Het is dus vanuit Zoetermeer erg interessant om de grote steden te bezoeken. Daarnaast ben je ook nog eens zeer snel bij het strand. Om al deze plekken te bezoeken is het leuk om met het ov te gaan. Echter heb je dan niet de absolute vrijheid om overal te komen. Het is daarom het leukst om een auto te huren bij auto huren zoetermeer. Met deze auto kun je naar de leukste plekken toe die jij maar wilt.

Voorwaarden voor het huren van een auto

Om een auto bij ons te kunnen huren stellen wij wel een aantal voorwaarden. Zo is het alleen toegestaan om een auto te huren wanneer je in bezit bent van een geldig rijbewijs en deze kan laten zien als wij hier naar vragen. Daarnaast verwachten wij dat je om gaat met de auto op een manier zoals je dat ook zou doen als het je eigen auto was. Dus geen roekeloos rijgedrag. De schade en boetes zijn namelijk voor eigen rekening,

Ons assortiment huurauto’s

Bij auto huren zoetermeer hebben wij een breed aanbod huurauto’s. Zo kun je kiezen uit de verschillende topmerken als Peugeot en Renault. De auto’s zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Op deze manier sluit de auto aan op de eisen die jij stelt.

Om te onthouden

Kijk bij het afnemen van een auto altijd vooraf naar eventuele schade die wij over het hoofd hebben gezien. Maak daarom altijd een filmpje van de auto waarop duidelijk de schade te zien is. Dit voorkomt dat er achteraf een onderzoek moet worden gedaan naar de dader en bespaard jou eventuele kosten.

 

Witte Renault Megane 5 Deurs Hatchback