Site Loader

Het uitvoeren van speciaal transport kan het beste gedaan worden door experts. Dit heeft te maken met de moeilijkheid van dit type transport. Vaak zijn de objecten die vervoerd moeten worden enorm zwaar of erg groot waardoor er speciale wagens gebruikt moeten worden. Als dit niet zorgvuldig wordt uitgevoerd kan dit leiden tot gevaarlijke situaties.

Speciaal transport is echt een vak apart en zal daarom behandeld moeten worden als buitengewoon. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden kan je het beste even contact opnemen met een transport bedrijf dat gespecialiseerd is in deze tak van de sport.

Speciaal transport expert

Als je op zoek bent naar een bedrijf voor speciaal transport werkzaamheden dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij houden ons al meer dan 90 jaar bezig met transport werkzaamheden en hebben ons gespecialiseerd in speciaal transport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huiftransport, exceptioneel transport, open transport, hijswerkzaamheden en dergelijke. Hiervoor gebruiken we diepladers, platte trailers of semidiepladers.

Als je benieuwd bent naar hoe onze werkzaamheden er uit zien dan kan je terecht op onze website. Hier vind je een hoop foto’s die geschoten zijn tijdens het uitvoeren van transport werkzaamheden van speciaal transport.

Al onze chauffeurs beschikken over de benodigde certificaten en diploma’s om ook te mogen laden en lossen met een kraan. Dit bevorderd de efficiëntie van het transport proces evenals de veiligheid van personeel en machines.

Contact opnemen over speciaal transport

Als je vragen hebt over speciaal transport dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Daarnaast is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen. Verder kan je er voor kiezen om een offerte aan te vragen. Dan krijg je advies op maat en een beter inzicht in het financiële plaatje dat bij de werkzaamheden komt kijken.