Site Loader

Over ons

Sinds 1958 helpen wij tal van leerlingen met het behalen van hun rijbewijs zodat zij met meer dan genoeg kennis en ervaring zelfstandig mee kunnen doen aan het verkeer. Omdat wij onze eigen instructeurs opleiden zijn zij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste en beste lesmethodes, maken zij gebruik van de beste materialen en zijn zij altijd gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Om de beste rijlessen in Alphen aan den Rijn te kunnen volgen hebben wij de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in veel verschillende auto’s, lesstoffen en het opleiden van personeel wat ervoor zorgt dat wij altijd een hoog slagingspercentage behalen.

Rijlessen in Alphen aan den Rijn

Wij zijn ervan overtuigd dat ons slagingspercentage zo hoog is dankzij onze vrolijke en leerzame lesmethode. Naast onze gewone rijlessen waarin je binnen 20 tot 50 rijlessen alle kneepjes van het autorijden leert bieden wij ook een spoedcursus aan. Hierin volg je binnen een aantal weken een intensief leertraject waarin je met onze ervaren instructeurs de weg op gaat en in sneltreinvaart alles leert zodat jij verantwoordelijk de weg op kunt.

Ook zijn onze instructeurs specialist in het geven van rijlessen in Alphen aan den Rijn aan mensen met faalangst, autisme, ADHD en andere verwante problemen. Daarnaast bieden we ook DUO-opleidingen aan waarin je samen met je beste vriend of vriendin tegelijkertijd kan lessen.

Service

Om de beste rijlessen in Alphen aan den Rijn aan te kunnen bieden staan leuke, gezellige maar leerzame lessen verzorgen bij ons hoog in het vaandel. Mocht je geïnteresseerd zijn in rijlessen in Alphen aan den Rijn of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen en je mogelijk kunnen voorzien van advies.