Site Loader

Over onze rijschool in Alphen aan den Rijn

Sinds 1958 is onze rijschool in Alphen aan den Rijn verantwoordelijk voor het opleiden van leerlingen zodat zij vol zelfvertrouwen en met voldoende kennis en ervaring kunnen deelnemen aan hun examen om vervolgens in 1 keer zelfstandig de weg op te kunnen. Onze instructeurs staan altijd open voor nieuwe veranderingen en mogelijkheden binnen dit vakgebied en streven naar sfeervolle maar leerzame rijlessen. We zijn ervan overtuigd dat het leereffect vele malen hoger is wanneer er een gezellige en spontane sfeer in de auto is inplaats van een gespannen, serieuze sfeer.

Rijles mogelijkheden

Met onze jarenlange ervaring weten wij onszelf steeds meer uit te breiden in zowel kennis, ervaring, materiaal en lesstof. Zo hebben wij als rijschool in Alphen aan den Rijn door de jaren heen flink geïnvesteerd in veel verschillende auto’s zodat er altijd een voertuig is die bij jou past!

Ook lijden wij onze eigen instructeurs op en trainen hun om rijlessen te kunnen verzorgen voor mensen met autisme, ADHD, faalangst en tal van andere verwante problemen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen bij ons kan rijlessen en binnen no-time deel kan nemen aan het verkeer. Om de rijlessen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn nóg leuker te maken bieden wij ook een DUO-rijopleiding aan. Hierin ga je samen met je beste vriend of vriendin rijlessen en leer je alle kneepjes van het auto rijden samen. Naast onze normale rijlessen en DUO-opleiding bieden wij ook spoedcursussen aan. Hierin volg je een intensieve cursus om je zo snel mogelijk klaar te stomen voor het praktijkrijexamen!

Contact

Mocht je willen lessen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we zo snel mogelijk kennis met elkaar kunnen maken!