Site Loader
huur auto

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u voor zowel zakelijk als particulier een auto kunt huren? Dan bent u bij ons autoverhuur bedrijf aan het juiste adres. Wij zijn al jaren de marktleider op het gebied van het verhuren van diverse auto’s. Van jong tot oud, van ervaren tot beginner, van individueel tot groep. Niets is voor ons te gek. Naast dat wij voor iedereen onze verhuur aanbieden hebben wij ook een zeer groot en breed assortiment

 

Particuliere verhuur

Voor onze particuliere verhuur is het mogelijk om deze vanaf 1 dag te huren. Hierbij kan worden gekozen tussen kleine stadauto’s of gezinswagens. Deze wagens zijn allen recent gekeurd en staan dus garant voor vele veilige kilometers. Over de kilometers gesproken, hierbij is geen limiet. Uiteraard wordt er wel per kilometer een prijs gerekend. Zo heeft u dus altijd zelf in de hand hoeveel kosten u maakt.

 

Bedrijfsmatig huren

Ook voor bedrijven en zzp’ers is het mogelijk om bij ons autoverhuur bedrijf voor 1 dag of lange termijn een bedrijfsauto of bedrijfs bus te huren. Dit kan bijvoorbeeld goed van pas komen wanneer een van de wagens uit het wagenpark onverwacht niet gebruikt kan worden wegens onderhoudsproblemen of schade. Hierbij zijn geen lastige bindende contracten van toepassing maar gewoon een dagelijkse prijs. Ideaal dus wanneer u op korte termijn voor onbepaalde tijd een wagen nodig hebt.

 

Schade

Voor zowel de particuliere al zakelijke verhuur geldt dat het voor kan komen dat er schade wordt gereden tijdens de verhuur periode. Dit is natuurlijk erg vervelend en wil je liever niet. Echter ben je hiervoor verzekerd wanneer je een auto bij ons huurt. Op deze manier is de schade nooit op eigen kosten en wordt dit altijd gedekt. Voordat wij een auto verhuren checken wij altijd op schade. Echter kunnen ook wij weleens iets over het hoofd zien. Mocht u op dag 1 schade ontdekken die niet door u is veroorzaakt, maak hier dan direct een foto van en breng ons op de hoogte. Op deze manier voorkomen wij vervelende en langdurige onderzoeken.