Site Loader
Parkeerschade

Het is een enorm frustrerende vorm van schade. Je hebt net aan een paaltje geschampt of iemand heeft een deur in uw auto geplaatst en hiermee een deuk of kras achtergelaten. Een doorn in het oog maar vaak prima te repareren. Parkeerschade is hiermee één van de meest voorkomende schade. Schade welke niet direct verholpen hoeft te worden, maar op langer termijn wel geadresseerd moet worden.

Wat te doen met parkeerschade?

Als u schade heeft opgelopen op de parkeerplaats is het vooralsnog altijd te adviseren hier tijdig werk van te maken. Zeker wanneer het lakschade betreft, wilt het metaal onder de schade nog wel eens gaan roesten. Hiermee wordt de schade vaak erger.

Gelukkig zijn er anno 2020 uitstekende technieken om parkeerschade gemakkelijk te verhelpen. Denk aan spotrepair en uitdeuken zonder te hoeven spuiten. Hiermee is er altijd een oplossing voor elke vorm van kleine schade welke vaak opgelopen wordt op de parkeerplaats.

Reparatie service

Wat is parkeerschade precies? Vaak betreft het kleine deukjes, krasjes of stukjes lak welke ontbreken. Vaak wordt schade kleiner dan een twee euro muntstuk geclassificeerd als parkeerschade. Ervaren schadeherstelbedrijven kunnen hier gemakkelijk mee omspringen. Hierdoor is uw schade in no-time verholpen bij de specialist.

Daarbij is deze vorm van schade gemakkelijk te melden. Hierbij wordt er samen met u gekeken naar de beste en meest voordelige oplossing. In sommige gevallen is het binnen bepaalde regio’s zelfs mogelijk om u te beroepen op een mobiele reparatie service!

Schadevormen

Naast parkeerschade zijn er diverse andere ‘traditionele schades’ welke vaak middels dezelfde technieken opgelost kunnen worden. Zo zijn schades als steenslag en andere kleine deukjes met dezelfde technieken te verhelpen. Hierdoor bent u uw voertuig nooit gedurende een lange periode kwijt. Zo bent u snel weer op de weg te vinden met een volledig herstelde auto!