Site Loader

Wij verkopen Herder onderdelen op onze grote webshop voor machineonderdelen. Met een groot assortiment aan de meest kwalitatieve onderdelen voor werkvoertuigen, zijn wij een begrip in Nederland. We hebben een breed aanbod in topmerken, waarvan Herder één van is. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over ons bedrijf en de verschillende voordelen van Herder BV.

Herder machineonderdelen

Herder BV is een erkende producent van sterk functionerende machines. De machines zijn ontworpen met zo min mogelijk slijtonderdelen, zodat er weinig onderhoud nodig is. Om deze reden is Herder Fermex een populaire keuze van professionals. Machines kunnen wel zo 10 tot 15 jaar mee gaan. Als er onderhoud nodig is, of een slijt onderdeel vervangen moet worden, is dit eenvoudig te laten doen. De originele Herder onderdelen zijn op onze webshop te bestellen. Als er bij monteren of installeren van nieuwe onderdelen hulp nodig is, staan onze collega’s voor u klaar. Wij zijn dagelijks online en telefonisch bereikbaar.

Mechanisatie sinds 1957

Sinds 1957 is ons bedrijf bezig met het ontwikkelen van kennis en ervaring om klanten op de beste manier te kunnen helpen. Het is ooit begonnen bij een jonge ondernemer dat het schuurtje op het erf van zijn ouders gebruikte als opslag voor zijn producten en machines. Het werd zo succesvol dat het nodig was om het bedrijf te verhuizen. In 1975 is het bedrijf gevestigd in Geldermalsen. Er werd een webshop opgericht dat succesvol is uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse markt. Met trots kunnen we zeggen dat we een webshop hebben met een groot assortiment aan topmerken voor de mechanisatie. We helpen grote zakelijke partners tot kleine particulieren. 

 

Sommige collega’s zetten zich al 15, 20, 25 jaar in voor ons prachtige bedrijf. Wil u meer informatie over Herder machines of onderdelen? Wij hebben genoeg collega’s voor u klaar staan om u te helpen adviseren.