Site Loader

Over ons bedrijf

Omdat we als Nederlanders steeds meer aandacht vragen voor de veiligheid op de werkvloer zijn wij al jarenlang verantwoordelijk voor het leveren van veiligheidsbrillen op sterkte voor tal werknemers die het gebruiken om oogschade te voorkomen. Door de snelle groei van de markt waar wij ons in bevinden zijn wij een snel groeiend bedrijf in zowel werknemers als in klanten. Vanwege onze efficiënte en klantvriendelijke aanpak weten wij de mooiste samenwerkingen te realiseren en bedrijven te ontzorgen van deze enorme verantwoordelijkheid. Veiligheid op de werkvloer is immers één van de belangrijkste verantwoordelijkheden van een werkgever.

Veiligheidsbril op sterkte

Er zijn veel mogelijkheden op de werkvloer waardoor jouw werknemers blijvende oogschade kunnen oplopen. Chemische, thermische en mechanische risico’s kunnen ervoor zorgen dat jouw werknemers gevaar lopen. Onze veiligheidsbrillen op sterkte zorgen ervoor dat ogen optimaal beschermt zijn tegen tal van risico’s. De brillen bieden draagcomfort en bescherming voor iedere werknemer en wordt aan de hand van de ernst van het risico op sterkte gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat de veiligheidsbrillen op sterkte precies passen bij jouw werknemers, zodat zij er geen last van ervaren.
We raden je aan om ieder jaar een oogmeting uit te voeren zodat wij kunnen kijken of de bril nog wel optimaal beschermt is tegen externe risico’s en kunnen wanneer nodig een nieuwe veiligheidsbril op sterkte maken.

Onze service

Ervaring leert ons hoe wij onze klanten het beste kunnen ontzorgen van deze verantwoordelijkheid. Door onze werkwijze te verbeteren waar dat kan zorgen wij voor vlekkeloze en succesvolle samenwerkingen waar de wensen van onze klanten centraal staan. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden gedurende het gehele proces.

Neem contact op

Wil je veiligheidsbrillen op sterkte aanschaffen voor jou en je werknemers of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig van advies kunnen voorzien.