Site Loader

Over ons bedrijf

Na ons gespecialiseerd te hebben in Groupage en een aantal andere diensten wilde onze klanten meer van ons. Mede door de snelle opkomst van webshops zagen wij markt in FCL (Full Container Load) en besloten ons hierin te specialiseren. Het is een zeer efficiënte en gemakkelijke manier om volle containers van over de hele wereld te transporteren. Ons familiebedrijf is al meer dan 85 jaar een onmisbare schakel in ieders logistieke keten wat ervoor zorgt dat wij via 60 directe aanloophavens meer dan 700 bestemmingen bedienen. We komen graag eens met je in contact om kennis met elkaar te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Full Container Load

Met decennia lange ervaring in het ontzorgen van de logistieke werkzaamheden voor bedrijven door middel van FCL weten wij langdurige en succesvolle samenwerkingen te realiseren. Het is een passende oplossing voor grotere partijen en kan door ons enorme netwerk wereldwijd geïmporteerd en geëxporteerd worden.

Wanneer klanten kiezen voor FCL houden wij ze gedurende het gehele proces goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo houden zij hun vinger aan de pols en voorkomen wij veel miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen. Dit leidt tot sterke samenwerkingen waarin de wensen van onze klanten altijd centraal blijven.

Douanezaken

Naast FCL houden wij ons ook veel bezig met douanezaken. Door de jaren heen hebben wij een vertrouwelijke band weten op te bouwen waardoor wij sinds 2010 AEO-gecertificeerd zijn. Wanneer je voor FCL kiest zijn wij dan ook in staat om je geheel te ontzorgen van alle papieren die jij nodig hebt om je lading te importeren of exporteren.

Contact

Mochten we je kunnen ontzorgen door middel van FCL of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.