Site Loader

Naast het transporteren van goederen is het ook belangrijk om de op en overslag goed te regelen. Wanneer dit goed geregeld is kan het een hoop tijd schelen. Niet alleen scheelt het tijd, maar het kan je ook nog eens een hoop gedoe schelen met producten die missen of administratie dat niet goed bijgehouden is.

Op en overslag is in de transport industrie een bekend begrip, maar wat betekent het nou precies? Opslag is het opslaan van producten en goederen in bijvoorbeeld een magazijn of loods. Overslag aan de andere kant is het verplaatsen van goederen van het ene transportmiddel naar het andere. Dit gebeurd meestal in een haven, depot, terminal, treinstation of luchthaven. Denk bijvoorbeeld aan een pakketje dat uit een vliegtuig komt en daarna met een busje op de plaats van bestemming wordt gebracht.

Op en overslag expert

Dus als je op zoek bent naar op en overslag dan ben je bij ons aan het juiste adres. Recentelijk is het mogelijk geworden om grote machines en constructies bij ons op te slaan. Met een opslagloods van 1750 vierkante meter is er een hoop ruimte beschikbaar. Door middel van 2 bovenloopkranen kunnen we objecten met een maximaal gewicht van maar liefst 64 ton verplaatsen. Je kan dus niet alleen goederen transporteren via onze services, maar ook nog eens producten opslaan. Een totaaloplossing waardoor je in het gehele transportproces maar één logistieke partner nodig hebt.

Contact opnemen over op en overslag

Als je een vraag hebt over op en overslag dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op onze website. Verder is het mogelijk om het contact formulier in te vullen. Of vraag een offerte aan, zodat je een beter inzicht krijgt over de kosten waar je rekening mee moet houden.