Site Loader

Om met je boot of schip over water te gaan zijn er strenge regels en eisen waaraan je boot moet voldoen. Zo zijn er strenge onderhoudsregels en hebben boten zo ook hun eigen verkeersregels. Nelf verf kan je helpen om deze eisen te behalen. Nelf verf is namelijk een speciaal soort verf dat is gemaakt om de levensduur van producten te verlengen. Om deze reden heeft Nelf verf dus een hele hoge beschermingsfactor. Ben je op zoek naar een nieuwe verf voor je boot en wil je dat deze er lekker lang op blijf zitten? Ga dan naar onze webshop voor het volledige aanbod.

Nelf verf beschermd

Wat is er belangrijker dan bescherming voor je schip? Wanneer je schip door de golven vaart komt er altijd een deel van het voertuig onderwater. Dit gedeelte heeft te maken met heel veel invloeden en omstandigheden die de buitenkant kunnen schaden. Met Nelf verf hoef je je hier niet zorgen om te maken. De verf beschermd de onderkant volledig tegen alle omstandigheden en invloeden. Hierdoor kan jij je gewoon richten om het besturen van de boot of de werkzaamheden die erop worden uitgevoerd.

Wat wij voor je doen?

We zien het vaker voorkomen dat klanten vragen of wij ook het schip zelf kunnen verven maar helaas moeten we je melden dat wij dit niet kunnen doen omdat we niet het juiste personeel daarvoor hebben. W zijn een leverancier van maritieme verven en coatings en dus geen schilderbedrijf. Wel kunnen we je helpen in een keuze maken qua verf. Zo kunnen onze experts en direct achter komen wat jij nodig hebt voor je boot. Interesse? Laat het ons weten via het contactformulier op de site of geef ons een belletje. Het telefoonnummer is te vinden op de website. We zien je snel!