Site Loader

Het overkomt iedereen wel is. Je wilt ergens file parkeren en ziet een paaltje die net te dicht op de stoep staat over het hoofd of je schat de afstand met de auto achter je verkeerd in. In dit geval ontstaat er vaak parkeerschade aan de desbetreffend auto’s. Parkeerschade kan bestaan uit lakschade of carrosserie schade. Bij lakschade is alleen de buitenkant beschadigd en is er in de meeste gevallen alleen wat spuitwerk nodig. Bij carrosserie schade komt er bij dat de auto moet worden uitgedeukt of een volledig nieuw onderdeel krijgen. Voor meer informatie kan je het artikel hieronder verder lezen.

Op locatie reparatie

In sommige gevallen is de parkeerschade vrij minimaal. Het is dan prima mogelijk om de schade ter plekke te repareren. Wij bieden een mobiele reparatie service aan die je overal in Nederland kan helpen met je schade. Het kan ook zo zijn dat de schade dusdanig groot is dat het nodig is om de auto naar de garage te brengen. In dit geval nemen wij je mee als dat gewenst is. Zo niet dan kunnen onze collega’s je ergens afzetten of een leenauto aanbieden.

Het team

We hebben een selectieve groep aan monteurs die al jarenlange ervaring hebben in het vak en die elk probleem of soort schade wel eens gezien hebben. Hierdoor weten zij precies hoe ze moeten handelen en hoe ze de kosten voor jou zou minimaal mogelijk houden. Ons team heeft altijd een persoonlijke benadering en we hebben gezamenlijk als doel om jouw weer veilig de weg op te krijgen met eigen auto. Heb jij parkeerschade en wil je dit laten repareren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje. Wellicht kunnen we je direct helpen en heb je binnen de kortste keren weer je auto als nieuwe terug.