Site Loader

Linssen is een Nederlands jachtbouw bedrijf. Linssen Yachts is een familie bedrijf dat is opgericht in 1949 net na de Tweede Wereldoorlog. De familie heeft een lange geschiedenis aan jachtenbouw. De huidige motorjachten van Linssen hebben een mooie klassieke uitstraling en een stijlvolle interieur. Het bedrijf heeft kenmerkende motorjachten series geproduceerd. De series staan bij de echte jachten kenners dan ook bekend. In dit artikel zullen wij u vertellen over de jachten van Linssen en het verhaal van het bedrijf.

De oprichting

Het familiebedrijf is van oorsprong een reparatie en onderhoud bedrijf van schepen en boten. De oprichter was een gedreven man en verwerkten de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog door had te werken aan zijn bedrijf. Innoveren was belangrijk en hij wilde graag voorlopen op dit gebied. Het bedrijf heeft de drive van de oprichter overgenomen en dat heeft geleid tot een mooie mentaliteit in het bedrijfscultuur.

De succes koers

Na de overname van familieleden is er een interesse gekomen voor het ontwerpen van nieuwe jachten. Omdat het bedrijf altijd voorliep op de techniek en deze kennis bleef ontwikkelen kon deze kennis worden toegepast in de bouw van een jacht. Nadat de eerste jacht in de markt terecht kwam werd dit goed opgepakt. De serie die voor het succes van Linssen Yacht heeft gezorgd is pas na 2000 ontwikkelt. De stalen jachten staat nu welbekend onder de liefhebbers van jachten.

Succes factoren van de Linssen jacht

Linssen staat bekend om de klassieke uitraling en interieur van de jacht. De modellen en vorm zijn van pure luxe. De series zijn uitgerust met een EASY SLEEP kamer. Deze kamer heeft alles wat een fijne slaapplek maakt. De motorjachten beschikken over een temperatuur controle. Hiermee kan er voor een heerlijke binnen klimaat worden gezorgd. De jacht is hightech voorzien van handige foefjes. De cockpit is strak ingericht zodat er op een kleine oppervlakte veel ruimte is.

Bent u benieuwd naar een Linssen ervaring? U kunt bij een charter een van de modellen huren. Zo ervaart u zelf het mooie van een Linssen jacht.