Site Loader

Over ons

Met steeds meer toenemende evenementen blijven wij als bedrijf groeien. Een koffie bar huren word alsmaar populairder om bezoekers te voorzien van koffie, thee en smoothies. Onze medewerkers staan nog elke dag vol passie klaar om de catering van de mooiste en grootste evenementen te verzorgen en helpen u graag verder met het realiseren van uw wensen. Door kwaliteit te leveren op het gebied van heerlijke koffie, mooie machines, unieke en koffiebarren en topservice blijven wij ons keer op keer overtreffen. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en komen graag met u in contact!

Koffie bar huren

Gastvrijheid, overheerlijke koffie, thee, smoothies en nog veel meer. Alle ingrediënten om jouw de perfecte koffie-ervaring te bieden. We bieden je veel mogelijkheden aan in het huren van een koffiebar en weten altijd naar jouw wens te kunnen voldoen door onze flexibele werkwijze.

Onze machines zorgen voor de lekkerste smaken welke gasten op uw evenement kunnen proeven tijdens een gezellig praatje met jouw of onze collega’s! Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten dit altijd goed na te leven.

Service

Een koffie bar huren is zeer gemakkelijk. Ervaring leidt tot kennis van de markt en weten goed in te spelen op de wensen van onze klanten. Uiteraard proberen we het altijd op rolletjes te laten lopen en een sterke samenwerking aan te gaan. Bij eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen nemen we graag contact met u op om te bespreken welke vervolgstappen we gaan ondernemen om alsnog een topkwaliteit samenwerking te behouden! Klanttevredenheid staat bij ons op 1 en weten dit goed te realiseren.

Contact

Mocht je verdere vragen en/of opmerkingen hebben kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen met jou wensen en je waar nodig van advies kunnen voorzien.