Site Loader
tour bus

Binnen Nederland zijn er genoeg toeristische trekpleisters, pretparken en andere locaties waarvoor je een dag of een weekend er op uit kunt gaan. Dit is voor zowel kleine als grote groepen erg leuk. Echter is vaak de reis naar deze locaties iets wat veel stress kan opleveren, er moeten namelijk genoeg voertuigen zijn om iedereen mee te nemen, en daarnaast moet ook de route nauwkeurig worden uitgestippeld. Zelfs wanneer alles erg duidelijk is, komt het nog altijd regelmatig voor dat iemand verkeerd rijdt, of met pech langs de weg komt te staan. Dit alles wil je natuurlijk niet. Hiervoor bieden wij van touringcarbedrijf dé oplossing. Wij hebben namelijk diverse bussen om zowel grote als kleine groepen te vervoeren naar gewenste bestemming. In dit artikel vertellen wij je meer over de voordelen van ons aanbod.

 

Alle voordelen op een rijtje

Zoals in de intro al is beschreven kunnen wij zowel kleine als groepen vervoeren in onze bussen. Wanneer je bij ons een boeking plaatst geef je aan waar de reis naar toe moet gaan. Wij gaan vervolgens aan de slag om de beste route in kaart te brengen. Wij letten daarbij op wegwerkzaamheden, veelvoorkomende files en eventuele andere beperkingen voor de reis. Het enige wat jij hoeft te doen is iedereen op gewenst tijdstip op de start locatie te verzamelen. Een mooi bijkomend voordeel van het huren van een bus is dat je de co2 uitstoot aanzienlijk omlaag brengt. Daarnaast zijn al onze bussen ingericht met de nodige luxe. Denk hierbij aan een toilet, ruime zitplekken en stroom. Hierdoor is de reis ook voor de reizigers relaxt.

Reserveren

Wanneer je besluit om bij touringcarbedrijf een bus te huren verwijzen wij je graag naar onze website. Hier vind je al onze contactgegevens om een reservering te plaatsen, let op dat de reservering pas compleet is na onze bevestiging. Graag tot ziens in één van onze touringcars.