Site Loader

Over ons verhuurbedrijf

Je werknemers ongestoord onderweg laten gaan naar klanten is iets waar veel bedrijfseigenaren veel aandacht aan besteden. Een bedrijfsauto huren is niet alleen een gemakkelijke en efficiënte manier om van A naar B te kunnen, het is ook hét visitekaartje van je bedrijf waardoor je dus genoodzaakt bent om in een gepaste bedrijfsauto rond te rijden. Als autoverhuur bedrijf bieden wij passende oplossingen voor bedrijven die een bedrijfsauto willen huren en bieden hun passend advies. We zijn jouw meedenkend partner en kiezen samen met jou de bedrijfsauto uit die het beste bij jouw doeleinden passen.

Wat voor soort bedrijfsauto’s hebben jullie?

Die vraag stellen klanten ons erg vaak. Omdat wij voor elk bedrijf dat een bedrijfsauto wilt huren een passende oplossing willen bieden, bieden wij een ruim assortiment aan verschillende bedrijfsauto’s aan. Zo is er altijd een bedrijfsauto naar wens. Het aantal zitplekken, de grootte en de laadruimte spelen vaak een groot deel mee in de keuzes die onze klanten, met ons als ondersteuning, maken!

Door enkel bedrijfsauto’s aan te bieden die in volledige staat zijn, verminderen wij de kans op pech langs de weg. Zo kan jij of je werknemers ongestoord onderweg, naar elke plek binnen Nederland, of zelfs ver over de grens!

Waarom een bedrijfsauto huren?

Middels onze jarenlange ervaring en expertise weten wij als geen ander wat onze klanten van ons verwachten en streven keer op keer naar vlekkeloze samenwerkingen waarin de wensen van onze klanten centraal staan. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen maken wij vooraf duidelijke afspraken. Zo houd je je vinger aan de pols en kan je met een gerust hart onderweg!

Neem contact met ons op

Wil je een bedrijfsauto huren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en je mogelijk van advies kunnen voorzien indien gewenst.