Site Loader

In Nederland zijn veel verschillende transportbedrijven te vinden. Echter is de juiste transportbedrijf bij jou organisatie vinden niet altijd zo gedaan. Wij staan voor maatlevering, eerlijkheid en aankomen op de afgesproken tijd. Wij bieden diverse middelen van transport. Of het nu over het water is of de snelwegen wij bieden een voertuig voor de klus. Ben je op zoek naar een transportbedrijf die elke klus voor je kan klaren en wil je meer informatie over ons bedrijf? Lees dan dit artikel door of ga naar onze website en vindt alle informatie die je nodig hebt.

 

De voertuigen

Ons transportbedrijf biedt diverse voertuigen aan om je productie van a naar b te transporteren. We beschikken over onder andere: Vrachtwagens inclusief trailers, beton wagens, cementwagens maar ook vrachtschepen om goederen over het water te vervoeren. We bieden nog geen mogelijkheid tot lucht transportatie. Onze voertuigen zijn ook in diverse groottes te halen zodat het voertuig precies geschikt is voor jouw klus. Let wel op dat alleen een chauffeur van ons bedrijf dit voertuig mag besturen en hij of zij zal ook de lading uitladen om zo nog te controleren of alles is aangekomen.

 

Het team

Ons team bestaat uit echte professionals die al jarenlange ervaring hebben in het vak. Er zijn ook een aantal nieuwelingen bij ons werkzaam die alle fijne kneepjes leren kennen van onze experts. Zij kunnen dus ook prima voor je de goederen transporteren. De jongere minder ervaren werknemers laten we geen buitenlandse tripjes maken. Daarvoor is het echt nodig een ervaren chauffeur te hebben. Ben je door dit artikel geïnteresseerd geraakt in ons bedrijf en onze diensten? Wacht niet langer en ga snel naar onze website en plan een afspraak in. Hopelijkzien we je snel en kunnen we je opdrachten nationaal en internationaal volledig uitvoeren.