Site Loader

Over ons

Onze jarenlange ervaring in Groupage leidt tot langdurige samenwerkingen welke resulteren in optimale prestaties voor zowel de klant als voor ons. Sinds de beginjaren van ons familiebedrijf houden wij ons veelal bezig met het verzamelen van import en export ladingen voor New York. Inmiddels bestaan we meer dan 80 jaar en weten tal van klanten te ontzorgen met onze succesvolle aanpak wat betreft Groupage. Waar het voor ons allemaal begon met een personeelsbestand van 2 werknemers zijn wij nu uitgegroeid tot een welvarend bedrijf met meer dan 150 werknemers waarvan er al een aantal meer dan 30 jaar meedraaien.

Groupage uitbesteden

Wanneer onze enthousiaste klanten kiezen om hun kleinere lading via onze Groupage dienst te importen en exporteren hebben zij de mogelijkheid om hun lading naar onze loods te vervoeren of kiezen ervoor, wanneer het een grotere partij betreft, om dit op te laten halen door ons. Wanneer de lading eenmaal is aangekomen krijgt het een plek overeenkomend met de eindbestemming toegewezen. Via ons gigantische netwerk van 170 wereldwijde havens zijn wij in staat om wekelijks zo’n 170 Groupage diensten te verzorgen en bieden 700 locaties aan waar wij kunnen leveren.

Voordat de lading klaar is voor vertrek kijken wij welke lading bij elkaar mag en welke niet. IMO-goederen mogen bijvoorbeeld niet altijd bij voedingsmiddelen verscheept worden.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als de klant het op prijs stelt om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen. Het komt wel eens voor dat onze enthousiaste klanten de verkeerde maten van de lading doorgeven omdat zij deze bijvoorbeeld nooit te zien krijgen. In dat geval nemen wij graag telefonisch contact met u op om de vervolgstappen te bespreken.

Contact

Mochten u gebruik willen maken van onze Groupage diensten of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.