Site Loader

Wat is funderingsherstel en waarom is het nodig om funderingswerkzaamheden uit te voeren? De fundering van een gebouw is het fundament van de constructie. Als deze beschadigd of vervallen is kan dit leiden tot onveilige situaties. Dit is natuurlijk niet gewenst. Vandaar dat funderingsherstel werkzaamheden in het leven zijn geroepen.

Funderingsherstel brengt hoge financiële kosten met zich mee. Dit heeft maken met de ingewikkeldheid en de veiligheidseisen. Daarom kunnen wij je in contact brengen met bureaus die kunnen helpen met financieringsmogelijkheden.

Funderingsherstel bedrijf

Dus als je op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in funderingsherstel kan je bij ons terecht. Wij kunnen je ondersteunen met een totaalpakket voor het herstellen van de fundering van jouw woning of pand. Dit proces word gestart door middel van een vrijblijvend gesprek waar we de mogelijkheden zullen bespreken. Ons kantoor is gelegen in Breda als je graag een fysieke afspraak wilt inplannen.

Wanneer de klant ervoor kiest om met ons in zee te gaan zullen we starten met een geotechnisch grondonderzoek. Als dit onderzoek is uitgevoerd gaan we naar de tekentafel om alles uit te tekenen en berekenen. Daarna zullen we de benodigde vergunningen aanvragen om ervoor te zorgen dat we de werkzaamheden kunnen starten.

Als je benieuwd bent naar onze werkzaamheden dan kan je op onze websites foto’s vinden van eerdere projecten die we hebben afgerond. Dan heb je een beetje een idee van wat je kan verwachten.

Contact opnemen over funderingsherstel

Als je vragen hebt over funderingsherstel dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Op deze manier krijg je advies op maat voor jouw specifieke situatie evenals een financieel overzicht zodat je een idee krijgt wat de werkzaamheden ongeveer zullen kosten.