Site Loader

Over ons bedrijf

Stap je het huwelijksbootje in en ben je op zoek naar een prachtige feestlocatie in Krimpenerwaard om het te vieren of organiseer je een feestje voor de 50e verjaardag van je moeder? We helpen je graag verder met het organiseren van een onvergetelijk feest en ontzorgen je van de gehele catering terwijl je geniet van de gezellige sfeer in onze zalen. Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij dit moeten organiseren en nemen elk feest met beide handen aan.

Feestlocatie in Krimpenerwaard

Met 2 prachtige zalen als feestlocatie in Krimpenerwaard weten wij tal van klanten te helpen met het organiseren van verjaardagen, bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten en dergelijke. Waar er in de koetsier kamer ruimte is voor 75 feestgangers kun je in de andere zaal terecht met een groep van zo’n 220. Door vanaf de beginjaren te hebben geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur en de beste service weten wij tal van klanten te helpen en succesvolle, maar bovenal flexibele samenwerkingen aan te gaan waar de wensen van onze klanten centraal staan. Dat ieder feest anders is begrijpen wij als geen ander en doen er dan ook alles aan om het feest zo in te richten dat het echt úw feest wordt.

Onze service

Ervaring leert ons hoe wij het beste aan de wensen van onze klanten weten te voldoen en spelen hier dan ook graag op in. We streven naar een vlekkeloze samenwerkingen waardoor zowel wij als onze klanten het op prijs stellen om goed contact te behouden om zo eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen.

Contact

Mocht je op zoek zijn naar een feestlocatie in Krimpenerwaard of heb je verdere vragen en/of opmerkingen voor ons? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig van advies kunnen voorzien.