Site Loader

Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gediplomeerde monteurs. We opereren wereldwijd voor een zeer aantrekkelijk tarief. Door onze lange jaren ervaring zijn wij ook vertrouwd met het uitvoeren van onze diensten voor scheepsdieselmotoren. In dit artikel zullen wij u meer vertellen over de diensten die wij verlenen en de voordelen van ons bedrijf.

Onze expertise

Al meer dan 30 jaar verlenen wij diensten aan verschillende type schepen en motoren. Wij begrijpen goed hoe complex en verschillend een scheepsmotor kan zijn. Een dieselmotor heeft een andere benadering nodig dan een benzinemotor. De behoefte kan soms heel specifiek zijn. Daarom is het aan ons om eerst goed te luisteren naar uw wens, zodat wij de juiste beslissingen kunnen nemen. We werken met een grote range aan motor. We zijn het meest bekend met de Mitsubishi en Doosan-Daewoo motoren. Wij zijn namelijk al 30 jaar distributeur van deze twee topmerken.

De diensten

We leveren nieuwe motoren af, of we kunnen deze instaleren voor u. Hierna is ons werk nog niet af. We verlenen reparaties, onderhoud en advies. De diensten worden uitgevoerd door zeer ervaren monteurs. Hieronder staan de werkzaamheden beschreven die de monteurs uitvoeren.

Reparatie scheepen met dieselmotoren

We doen Reparaties van scheepsdieselmotoren. Wanneer er een defect is, kunt u contact met ons opnemen. Wij sturen onze monteur naar uw kant op om de reparatie te verrichten. Dit kan flexibel op een locatie naar uw wens. Reparaties worden altijd met de meest kwalitatieve apparatuur en onderdelen verricht.

Revisie scheepsmotoren

Zoals elke kapitein, wilt u dat het schip zo lang als u leeft mee gaat. Daarom voeren wij revisies uit voor schepen. Na deze dienst kan uw schip tientallen jaren langer met u mee op reis. Het voordeel van een revisie is dat er wordt gewerkt met eigen onderdelen. Er wordt niks nieuws geïnstalleerd. Als de dienst is uitgevoerd kan het schip direct wordt terug geplaatst.

Wil u meer informatie? Neem dan contact met ons op.