Site Loader

Voor scheepsreparatie in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Met ontzettend veel ervaring in het repareren van verschillende soorten schepen hebben wij de expertise om uw schepen op de juiste manier te helpen. Door het vakmanschap van onze ijzerwerkers, monteurs en project leiders laten wij het proces soepel verlopen. In dit artikel zullen wij u alles vertellen over het kwalitatieve werk dat wij verrichten voor onze klanten.

Onze diensten

Wij hebben verschillenden diensten voor uw motorschepen. Hieronder zullen wij onze verschillende diensten omschrijven.

Inbouw scheepsmotoren

Door onze vakkundige specialisten kunnen wij de inbouw van nieuwe motorschepen volledig ontzorgen. De inbouw wordt uitgevoerd door één specialist. Bij grote schepen zullen wij meer specialisten laten aanhaken. De inbouw wordt verricht door alleen hoogwaardige gereedschappen en onderdelen.

Reparatie scheepsmotoren

Is er een defect in uw scheepsmotor, dan kunnen wij deze repareren. Met onze vakmannen is het repareren van een defect geen probleem. Dit doen wij snel en tegen een scherpe prijs. We hebben een gratie in de werkplaats of op locatie.

Revisie scheepsmotoren

Door onze jarenlange ervaring met schepen, kunnen wij de levensduur van een scheep met tientallen jaren verlengen. Het voordeel van het uitvoeren van een revisie is dat uw eigen scheepsmotor geen aanpassing nodig heeft. Na de revisie kan uw schip direct worden terug geplaatst, zonder enige fundatie.

Onderhoud scheepsmotoren

Ook preventief onderhoud kunt u bij ons laten uitvoeren. We hebben erg veel ervaring met verschillende schepen en merken. Voor alle technische installaties en andere onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Scheepmotor dealer

Naast de diensten die wij verlenen voor scheepsmotoren, zijn wij ook dealer van Mitsubishi motoren en Doosan. Al meer dan 30 jaar zijn wij distributeur van deze twee sterk functionerende scheepsmotor. Talloze scheepsmotoren en generatorsets zijn door ons geleverd en worden door ons onderhouden.

Wil u meer informatie over scheepsreparatie in Rotterdam die wij verlenen of de over onze topmerken? Neem dan contact met ons op.