Site Loader

Over ons

Hoewel we het aantal diefstallen en vernieuwingen niet tegen kunnen gaan plaatsen wij wel camera’s in de supermarkten om te voorkomen dat daders niet gestraft worden. Dit kunnen wij realiseren door uitsluitend gebruik te maken van Europees goedgekeurde apparatuur en zijn dan ook in staat om beveiligingscamera’s waar dan ook op te hangen. Door onze efficiënte aanpak en jarenlange ervaring weten wij supermarkten als de Jumbo en de Plus te ontzorgen van hun beveiliging. We komen graag met je in contact om eens kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Onze gang van zaken

Wanneer klanten ervoor kiezen om camera’s in hun supermarkt op te laten hangen bieden we ze altijd de mogelijkheid om in termijnen te betalen die we beperken tot in totaal 12 maanden. Alles wordt 1 op 1 met de klant geregeld wat ervoor zorgt dat er geen derde partijen bij komen kijken.

Helaas komt het wel eens voor dat onze klanten niet meer aan hun termijnbetalingen kunnen voldoen. In dat geval behouden wij ons het recht om de systemen binnen 2 maanden na ontbinding van het betalingscontract te verwijderen. We zorgen er op dat moment voor dat de laatst betaalde termijnen als huur worden aangezien, zo voorkomen wij lastige incassoprocedures.

Service

Wanneer je ervoor kiest om camera’s in jouw supermarkt te hangen ontzorgen we je graag van dit gehele proces. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen wij het op prijs om goed contact te behouden, zo versterken wij ook onze samenwerking. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten dit middels onze jarenlange ervaring goed te realiseren.

Contact

Kunnen wij je ontzorgen van het ophangen van camera’s in je supermarkt of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen!