Site Loader

Over ons

Onze gastvrije medewerkers zien je graag eens bij ons op het terras of bij ons in het biercafé die op misschien wel het leukste plein van Nederland staat, de Beestenmarkt. Bij ons kun je terecht om er eens even lekker tussenuit te kruipen en samen met je vrienden en familie te genieten van zowel ons ruime aanbod in dranken als in de lekkerste gerechten. Kom lekker bij ons in het zonnetje zitten of op een regenachtige dag in ons sfeervolle biercafé en maak er een onvergetelijk moment van samen met je vrienden, familie en alle andere gasten.

Menukaart

Als biercafé kunnen wij natuurlijk niet zonder een ruim aanbod aan bier komen. Met 15 diverse Belgische bieren op de tap waarvan er 4 regelmatig gewisseld worden zorgen wij voor voldoende variatie en kun je een oordeel veilen over alle smaken. Daarnaast hebben wij ook lekkere bieren op de fles waarvan je de lekkerste smaken kunt delen met je vrienden of familie. Uiteraard hebben wij ook wijn en non-alcoholische dranken!

Voor de lekkerste lunch en dinergerechten kun je bij ons biercafé terecht en geniet je daarnaast ook van de lekkerste borrels. Van mosselen tot aan Belgische broodjes, variatie is er genoeg!

Service

Om het voor iedereen gezellig te maken en te blijven houden staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. Mocht je iets dwars zitten kan je altijd bij 1 van onze medewerkers terecht zodat jullie samen naar een geschikte oplossing kunnen zoeken! Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1 en weten dit middels onze jarenlange ervaring goed te realiseren.

Contact

Mocht je een plekje in ons biercafé willen reserveren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen voor ons kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.