Site Loader

Over ons

Met jarenlange ervaring als Belgisch biercafé op misschien wel de mooiste plein van Nederland weten wij onze gasten goed te verwennen met de lekkerste dranken en gerechten uit België. Geniet samen met je vrienden of familie van het stukje Belgisché cultuur terwijl jullie geserveerd worden op ons terras of binnen in ons café! We streven ernaar om je met een onvergetelijke ervaring naar huis te laten gaan en hopen dat alles naar wens is geweest. Ook informeren we je graag over alle dranken en gerechten die wij op onze menukaart hebben staan!

Menukaart

Als Belgisch biercafé kunnen wij natuurlijk niet aankomen zonder de lekkerste bieren van onze zuiderburen. Met de 15 lekkerste Belgische bieren waarvan er 4 regelmatig wisselen weten wij onze gasten te verwennen met de bitterste smaken en lekkerste geuren. Naast dat hebben wij ook een aantal bieren op de fles waarvan je de lekkerste kunt delen met je vrienden of familie!

Naast onze bieren kun je ook genieten bij ons aan de bar van de lekkerste borrels of kom je lunchen of dineren om eens lekker buiten de deur te eten. Ook om te studeren ben je bij ons van harte welkom. We begrijpen dat je soms optimale concentratie nodig hebt welke je niet thuis kunt vinden. We serveren je tijdens je schoolwerk of je vergaderingen met je collega’s!

Service

Met veel horeca kennis weten wij als Belgisch biercafé maar al te goed wat onze gasten van ons verwachten en weten dit dan ook goed te realiseren. We helpen je naar een onvergetelijke ervaring toe en doen er alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken!

Contact

Mocht je willen reserveren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen!