Site Loader

Of het nu bewust of onbewust is gebeurd, schade aan uw auto is altijd vervelend. Een paaltje die in de weg stond of een andere weggebruiker die tegen u is opgebotst, schade ziet er niet uit en kan bovendien gevaarlijk zijn voor uzelf, maar ook uw medeweggebruikers wanneer u de weg op gaat. Wanneer u autoschade in Nieuwkoop heeft gereden is het verstandig om er niet te lang mee te rijden en het direct laat herstellen omdat een sterretje in de ruit al snel kan barsten tot een enorme scheur. 

Over ons

Wij zijn al meer dan 30 jaar een begrip als specialist in het herstellen van autoschade. Door onze vertrouwelijke band met onze klanten zorgen we voor tevreden, terugkerende klanten. U kunt rekenen op de beste kwaliteit en service. 

Service

Met jarenlange ervaring in het herstellen van autoschade weten wij waar wij over praten en pakken onze opdracht vakkundig aan. Ons schadeherstel team helpt u graag met al uw lakschade, blikschade, ruitschade en alle andere zichtbare schade aan uw auto. We vinden het belangrijk om aan de wensen van onze klanten te voldoen en werken hard om dit te realiseren. We begrijpen dat u uw auto niet lang kan missen en herstellen kleine schade dan ook binnen een dag. Zo kunt u weer zo snel mogelijk, op een verantwoordelijke manier de weg op!

Om u de beste service te bieden, bieden wij onze werknemers ook de juiste service. Om een gezonde werkomgeving te behouden houden wij ons veel bezig met milieu. Wij scheiden afvalstoffen, voeren deze af en laten dit recyclen. Ook doet het schadeherstel team aan uitdeuken zonder spuiten. 

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we u vakkundig kunnen helpen! Ook kunt u bij autoschade in Nieuwkoop langskomen om uw schade zo snel mogelijk te laten herstellen!