Site Loader

Over onze garage

Het combineren van jarenlange ervaring en expertise met de wensen van onze klanten leidt tot succesvolle projecten waarin de autoschade in Nieuw-Vennep herstellen. We repareren een breed scala aan verschillende autoschade, zoals parkeerdeukjes, ruitschade, blikschade en alles daar tussenin. In de regio zijn we een zeer gewaardeerde garage waarin we de wensen van onze klanten centraal houden, zodat we hierop kunnen inspelen en uitstekend resultaat weten te behalen. Onze specialisten beschikken over een overdosis aan kennis en ontzorgen je graag van het herstellen van autoschade in Nieuw-Vennep.

Waarvan kunnen we je ontzorgen?

Het is altijd vervelend, een parkeerdeukje of een vliegend steentje door de lucht wat ervoor zorgde dat er een sterretje in de ruit kwam. Om te voorkomen dat deze ster verder gaat barsten raden we je aan om zo snel mogelijk langs te komen om de autoschade in Nieuw-Vennep te laten herstellen. Ruiten met de nieuwste technologie, zoals een afstandscamera is voor ons geen enkel probleem.

Daarnaast kan je uiteraard ook bij ons terecht om blik of bumperschade te herstellen. Om goed voor de dag te komen is het belangrijk om in een nette bolide te rijden en we helpen je dan ook graag met het realiseren hiervan.

Kwaliteit service staat voorop

We begrijpen dat je je auto niet lang kunt missen en doen er dan ook alles aan om de autoschade in Nieuw-Vennep zo snel mogelijk te herstellen. Bij kleine schade zorgen we ervoor dat we je verwennen met een bak koffie en kan je toekijken hoe jouw schade herstelt wordt. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1 en doen er alles aan om dit te realiseren.

Neem contact met ons op

Wil je je autoschade in Nieuw-Vennep laten herstellen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en je mogelijk van advies kunnen voorzien.