Site Loader
Autoschade herstel

De auto waar je in rijdt gaat lang mee. Je wil natuurlijk ook dat je auto in perfecte staat blijft en dat je er veilig mee op weg kan. Helaas krijgt bijna iedereen in zijn leven wel eens te maken met autoschade. Slechts een enkeling krijgt hier niet mee te maken. Het is dus ook goed om te weten dat autoschade herstel mogelijk is op verschillende manieren. Dit is helemaal afhankelijk van de schade die is opgelopen. We lopen per schade langs de werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden.

De verschillende type schades en herstelwerkzaamheden

Er zijn verschillende types van schade die hersteld kunnen worden. Een vorm van autoschade is bijvoorbeeld een deuk in de auto. Autoschade herstel bij een deuk is op verschillende manieren uit te voeren. Soms kiezen mensen ervoor om zelf de auto uit te deuken, maar dit wordt door schadeherstellers logischerwijs afgeraden. Een andere vorm van autoschade is ruitschade. Dit kan voorkomen door een steentje dat omhoog schiet en tegen je ruit aankomt. Er vormt zich een sterretje in de ruit die snel kan uitscheuren. Dit kan hersteld worden bij een autodealer, waarbij de werkzaamheden afhankelijk zijn van de grote van het sterretje. Soms kan de ruit gerepareerd worden, maar vaak moet de hele ruit vervangen worden. Daarnaast is er nog lakschade en parkeerschade. Lakschade is precies wat de naam zegt: schade aan de lak van de auto. Dit wordt vaak hersteld door autospuiters. Parkeerschade is schade dat rondom het parkeren is ontstaan. Wat de schade precies is kan dus ook verschillen. De herstelwerkzaamheden hangen dus ook af van wat voor schade er precies is opgelopen.

Ieder type autoschade herstel op één plek

Voor ieder type autoschade herstel zit je bij onze garage op de goede plek. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van schade en kunnen alle verschillende vormen van schade oplossen. Zo hoef je niet op zoek naar een garage voor jou specifieke schade, maar kan je altijd bij ons terecht. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd, maar ook een hoop moeite.