Site Loader

Autoschade is altijd pech. Je kunt er vaak niets aan doen en het gebeurt in een korte tijd. Een opvliegend steentje kan al fataal zijn voor uw autoruit en kan al een barst veroorzaken in uw voor-of achterruit. Meteen na het ongelukje uw autoruit vervangen is het verstandigst. Op deze manier zorgt u ervoor dat de barst niet nog erger wordt dan dat het al is. Hierdoor bespaar je in de toekomst veel kosten voor uw auto. Als u een lange tijd met een kapotte ruit rond blijft rijden kan de schade verergeren. Als u het meteen laat repareren is uw ruit veel minder kwetsbaar.

 

Werkwijze autoruit vervangen

Als u autoschade hebt opgelopen, is het belangrijk dat u naar een garage gaat. Het is daarbij altijd belangrijk dat u uw groene kaart en kentekenbewijs meebrengt. Vervolgens zullen de monteurs met al hun expertise uw auto in originele staat terug brengen. Eerst zal de ernst van de schade bekeken worden. Bij een kleine kras op de ruit, hoeft deze niet meteen vervangen te worden. Als er een barst in de ruit zit, gebeurt dit sneller. In ieder geval wordt er een autoruit geplaatst die weer aan de kwaliteitsnormen voldoet waardoor je weer veilig met de auto de weg op mag. Dit geeft je zelf ook een prettiger gevoel als je in de auto zit.

 

Hoeveel tijd vergt een reparatie?

Veel mensen zijn bang dat een autoruit vervangen of een andere autoschade reparatie veel tijd kost. Zij hebben de auto continu nodig en kunnen deze niet te lang missen. U kunt ervoor kiezen om een afspraak te maken waardoor wij tijd incalculeren en u uw auto alleen op dat moment even kwijt bent. Binnen een mum van tijd is uw auto weer hersteld. U kunt er ook voor kiezen om uw auto langs te brengen zonder afspraak. Ook dan zullen we uw auto zo snel mogelijk maken, maar dit zal iets meer tijd vergen.