Site Loader

Reparatie, onderhoud, APK-keuring, banden wisselen en nog veel meer!

Als ervaren autogarage in Den Haag dat al meer dan 40 jaar dagelijks bezig is met het repareren en onderhouden van veel diverse auto’s weten wij als geen ander hoe we jou het beste kunnen ontzorgen van het repareren van autoschade, of het onderhouden van je auto. Daarnaast ontzorgen we je ook van de kleinere klusjes, zoals een APK-keuring of het wisselen van autobanden. Benieuwd hoe we jou kunnen ontzorgen? Neem contact met ons op of lees nog even verder!

Voorkom grotere schade

Uiteraard wil je de schade die je hebt opgelopen zoveel mogelijk beperken. Een ster die uitbarst tot een enorme scheur, of een achterlicht dat langzaam afbrokkelt wil je voorkomen, om gevaarlijke verkeerssituaties te voorkomen. Daarom raden wij het als autogarage in Den Haag ten strengste aan om zo snel mogelijk langs te komen om ernaar te laten kijken.

Reparatie en onderhoudswerkzaamheden zoals het vervangen olie, het vervangen van onderdelen of andere werkzaamheden zijn voor ons dagelijkse kost geworden. We voorzien je graag van een totale ontzorging, zodat jij je bezig kunt houden met andere belangrijke zaken. Tijdens dat wij met je auto aan de slag gaan, bieden we jou de mogelijkheid om een leenauto mee te nemen, zodat je alsnog de weg op kan!

Topkwaliteit service en reparatie onder één dak

Om ervoor te zorgen dat wij maximaal resultaat boeken doen we er alles aan om het proces zo gewenst mogelijk te laten verlopen. Jouw wensen, en het opleveren van een weer schadevrije auto is voor ons prioriteit. Klanttevredenheid staat bij ons dus hoog in het vaandel en we weten dit keer op keer te realiseren.

Kom langs of neem contact met ons op

Bij onze autogarage in Den Haag kun je langskomen wanneer je schade hebt gereden, je auto aan onderhoud toe is of een APK-keuring nodig heeft. We voorzien je graag van advies en zien je hopelijk binnen de kortste keren in onze garage!