Site Loader
Scheepsmotoren

Scheepsdieselmotoren zijn gecompliceerde en ook essentiële onderdelen van schepen. Zonder goedwerkende motor komt een schip stil te liggen, dat wil je natuurlijk niet. Zorg er voor dat de motoren altijd goed worden nagekeken en dat de motoren goed worden onderhouden om goed te blijven werken. Voorkomen is altijd makkelijker dan oplossen. Ons bedrijf in Rotterdam is dé specialist in het plaatsen en onderhouden van deze motoren! Lees snel verder over hoe wij zorgen dat jouw schip in de vaart blijft.

 

Scheepsdieselmotoren installeren

Het plaatsen van een scheepsmotor is een lastige klus. De motoren zijn vanzelfsprekend gigantisch. Door de afmetingen is het niet te doen om de motoren te plaatsen zonder speciale middelen en de juiste kennis. Denk hierbij aan speciale kranen en bokken. Het plaatsen van de motor vergt verschillende, speciale stukken gereedschap. Alle werknemers in ons bedrijf beschikken dan ook over het juiste gereedschap, kennis en ervaring. In deze branche is het dan ook belangrijk om zo veel mogelijk kennis te hebben. Het gezegde: al doende leert men, is dan ook zeker van toepassing. We zijn al jaren actief in het installeren, plaatsen en vervangen van scheepsdieselmotoren in verschillende soorten schepen en merken. Met deze ervaring weten wij in iedere situatie een oplossing te bedenken voor een positief eindresultaat.

 

Onderhoud van Scheepsdieselmotoren

Zoals bij ieder voertuig is het belangrijk om de motor goed te onderhouden. De motor vormt ten slotte het hart van het voertuig en levert alle energie. Doordat schepen te maken hebben met verschillende soorten water moet je rekening houden met de effecten hier van. Om te voorkomen dat jouw schip stil komt te liggen raden wij aan om een periodieke controle te laten doen. Dit voorkomt onnodige reparaties of vervanging. Onze werknemers doen dit dan ook vakkundig en met veel expertise. Zij vertellen u alles over de staat van uw motor. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.